Andere Gokkasten

Wil je ook een van de andere gokkasten van Amatic wel eens uitproberen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen of ben je op zoek naar leuke speltips? Wij zetten 3 van de gokkasten voor je op een rij, zodat je daar gebruik van kunt maken ter afwisseling van het Hot 27 slot. Speel ook deze gokkasten gewoon eens gratis tijdens een freeplay, of doe zelf een storting waarmee je ook op die machines een mooie prijs kunt winnen.Lucky Zodiac

Ten eerste vragen we je aandacht voor de Lucky Zodiac, een van de gokkasten waar je de Engel van Geluk kunt volgen om tot een mooie winst te kunnen komen. Je kunt gebruik maken van een eigen symbool om mooie prijzen te winnen, zodat je ervoor zorgt dat je op jouw geluksdag kunt rekenen op een maximaal succes. Het unieke van de Lucky Zodiac is dat je tijdens de bonus enorme bedragen kunt verdienen, of je nieuwe bonus spins kunt verdienen om hier langere tijd mee door te blijven gaan.

De Lucky Zodiac is een zeer kleurrijke gokkast, waarop je 10 of 20 winlijnen kunt selecteren. Je hebt de beschikking over de bekende 5 rollen, anders dan op de Hot 27 zelf. Het symbool van de zon is wild, wat betekent dat deze zich kan laten veranderen in alles wat je nodig hebt om op een van de winlijnen tot een winnende combinatie te komen. Je kunt met drie of meer van deze symbolen bovendien 10 bonus spins activeren, zodat je de prijzen daar op kunt gaan stapelen. In de gokkast komen de elementen van lucht, vuur, aarde en water terug, dus zorg ervoor dat je deze met elkaar in lijn brengt om een mooi bedrag bij te kunnen schrijven.

Magic Dolphin

Houd je van dolfijnen en ben je altijd op zoek naar verborgen schatten? Dan is deze gokkast van Amatic een uitstekende keuze voor je. Je speelt het spel op 5 rollen, met 9, 10 of 20 winlijnen. Je bepaalt op die manier zelf hoeveel je per ronde wilt inleggen en hoeveel kans op winst je aan de andere kant wilt maken. Ga op zoek naar de verborgen schatten door te spelen met de magische dolfijnen, die centraal staan op deze gokkast van Amatic.

Het symbool van de dolfijn zelf is wild, waardoor deze zich kan transformeren tot alles wat je op een bepaald moment nodig hebt om tot een mooie winst te komen. Bovendien zal iedere winnende combinatie met een dolfijn symbool verdubbeld worden, behalve op het moment dat het gaat om de kroon binnen het spel. Met dat symbool kun je rekenen op scattered wins, wat betekent dat de symbolen overal over het scherm voor kunnen komen en je niet gebonden bent aan de actieve wijnlijnen. Slaag je erin om er hiervan 3 op het scherm te laten verschijnen? Dan kun je bovendien rekenen op 15 free spins, zodat je daar voorlopig mee vooruit kunt.

Moneytoo

Ben je op zoek naar de hoge winsten, op een van de andere gokkasten van Amatic? Dan is het onder andere een goed idee om Moneytoo te spelen. Je speelt het spel op 5 rollen, met in totaal 50 winlijnen. Dat betekent dat je haast iedere ronde een mooi bedrag zal winnen, waardoor je het jachtseizoen op een uitstekende wijze van start kunt gaan. Ga op zoek naar de grizzly beren en de wolven, waarmee je de hoofdprijs in de wacht kunt slepen op de Moneytoo gokkast.

Wil je een winnaar worden zoals Moneytoo? Verzamel dan 3, 4 of 5 van de scatter symbolen, iets dat je toegang biedt tot het bonusspel. Je hebt daar de mogelijkheid om de echt hoge winsten te verzamelen en ervoor te zorgen dat je die bij kunt laten schrijven in je account voor het basisspel. Ga samen met de native indianen net als Moneytoo op zoek naar de grote prijzen, die ervoor zorgen dat je alles uit het spel kunt halen. Word jij de Indian Chief waar de gokkast van Amatic naar op zoek is? Dankzij de talloze winlijnen slaag je er haast als vanzelf in om regelmatig een winst bij te schrijven met deze gokkast van Amatic.