Hoe werkt de Hot 27

De Hot 27 is een populaire gokkast van Amatic. Heb je hier nog geen ervaring mee, of speel je de online gokkasten voor het eerst? Wij nemen je aan de hand mee door de gokkast. Het is verstandig om alvast een oefenspel op te starten. Door gebruik te maken van freeplay hoef je zelf nog geen geld in te leggen, maar kun je de Hot 27 gokkast wel beter leren kennen. Het spel werkt hetzelfde als bij een daadwerkelijke storting, zodat je straks precies weet wat je kunt verwachten.

Symbolen en prijzen



3 rollen op het scherm

Op het moment dat je het Hot 27 opent krijg je direct een scherm met 3 rollen te zien. Dit wijkt af van veel van de andere spellen van Amatic, waarbij er sprake is van 5 rollen.d it heeft te maken met het feit dat de winlijnen zich kriskras door het scherm bevinden, ook van boven naar beneden. Anders dan bij veel andere gokkasten kun je niet alleen winnen met een horizontale combinatie van symbolen, ook in verticale richting kunnen deze je een mooi bedrag opleveren.

Onder de 3 rollen vind je een overzicht van je tegoed (CREDIT), de inzet per ronde (BET) en een aantal knoppen. AUTOSTART en EXIT kun je nog even laten voor wat het is. Met GAMBLE zorg je ervoor dat je na het spel kunt gokken om de winst te verdubbelen, hierover later meer. Met BET heb je de mogelijkheid om de inzet per ronde te bepalen, waarmee je meer of minder risico kunt nemen. Met START kun je de rollen in beweging brengen en zorg je ervoor dat het spel van start gaat, zodat je met de Hot 27 naar een mooie winst toe kunt werken.

Alle winlijnen

Dubbele winst bij 9 symbolen

Het unieke van de Hot 27 gokkast is dat je de mogelijkheid hebt om de winsten te verdubbelen. Gezien het feit dat er maar 9 symbolen op het scherm staan is de kans relatief groot dat het na verloop van tijd allemaal dezelfde symbolen zullen zijn. Slaag je er, eventueel aan de hand van wild symbolen, voor dat er 9 dezelfde symbolen verschijnen? Dan zal de winst verdubbelen, wat betekent dat de bedragen die je wint op de Hot 27 gokkast behoorlijk op kunnen lopen. Er is geen sprake van een bonusspel, maar aan de hand van deze verdubbeling kun je wel rekenen op de extra’s die dit normaal gesproken met zich meebrengt.

De wild symbolen kunnen zich transformeren naar alle andere symbolen. Draai je deze en kunnen ze er via een transformatie op een van de winlijnen voor zorgen dat er een winnende combinatie ontstaat? Dan zullen ze dit automatisch doen, waardoor je relatief vaak kunt rekenen op een mooi gewonnen bedrag. Je hoeft hier zelf niets voor te doen, waardoor je op een vrij eenvoudige manier het Hot 27 slot kunt spelen, net als de andere spellen van Amatic.

De kansen en uitleg bij winst

GAMBLE na het spel

Wil je de kans op een grote winst zo groot mogelijk maken, door de gokken met de winsten die je in het reguliere spel maakt? Zorg er dan voor dat je voordat je een ronde start op GAMBLE klikt. Op die manier zal de knop oplichten, het teken dat deze optie actief is. Zodra je een winst maakt dankzij de winnende symbolen op de rollen opent zich automatisch een ander scherm. Je hebt hier de mogelijkheid om te voorspellen of er een rode of een zwarte speelkaart zal verschijnen. Indien je hierin slaagt kun je de winst verdubbelen, waardoor deze snel op kan lopen.

Wil je nog wat meer risico nemen, om een hoger bedrag te winnen? Dan kun je tevens voorspellen of het een harten, ruiten, klaver of schoppen kaart zal zijn. Met HALF kun je er aan de andere kant voor kiezen om het risico te beperken, afhankelijk van wat je voorkeur heeft. Je speelt de Hot 27 op die manier precies zoals je wenst. Houd je ervan om een risico te nemen en wellicht een mooi bedrag te winnen, of geef je er aan de andere kant de voorkeur aan om de kat nog even uit de boom te kijken?