Paytable

Benieuwd naar de paytable van de Hot 27, de populaire gokkast van Amatic? Je kunt de paytable zelf oproepen door te klikken op de vlag voor de taal. Je opent dan een nieuw scherm, waarin je voor de helpfunctie kunt kiezen om toegang te krijgen tot 3 schermen. Het eerste scherm laat je de paytable zien. Hierop kun je eenvoudig nagaan welke symbolen je de meeste winst op zullen leveren en hoe je hiervoor kunt zorgen in combinatie met een wild symbool.Overzicht van symbolen

In de paytable vindt je een duidelijk overzicht van de verschillende symbolen zoals je die op de Hot 27 gokkast kunt draaien. Je kunt zelf zien dat het vooral de 7’s zijn die de moeite waard zijn, daarmee kun je de hoogste winst bij elkaar spelen. Dit geldt voor de symbolen zelf, waarvan je er minimaal 3 nodig hebt. Daarnaast geldt dit voor de symbolen in combinatie met een wild symbool. Dit zal je een hogere winst opleveren, net als bij bijvoorbeeld de bellen, de BAR-symbolen en het fruit.

Het is wat dat betreft de kunst om de verschillende symbolen minimaal 3x op het scherm voor te laten komen op een winlijn, maar daarnaast gebruik te maken van een wild symbool. Dit zorgt ervoor dat de te winnen bedragen nog net wat verder op zullen lopen, waardoor je een behoorlijke winst bij kunt schrijven. Slaag je erin om 9x hetzelfde symbool op de rollen te draaien? Dan betekent dit dat de winst 2x hoger uit zal vallen. Hierdoor wordt het zelfs interessant om de minder waardevolle symbolen te draaien, aangezien ook die je een mooi bedrag op zullen leveren, zoals je in de paytable van het Hot 27 slot zelf terug kunt zien.

Combinatie met wild symbool

De combinatie met een wild symbool kan je een hogere winst opleveren, zoals je in de paytable van het Hot 27 slot zelf terug kunt zien. Het grote voordeel hiervan is dat je slechts 1 wild symbool nodig hebt, terwijl dit symbool relatief vaak voor zal komen. Je verrijkt de overige symbolen hier als het ware mee, waardoor de winst ineens 33% hoger uit zal vallen. Indien je er regelmatig in slaagt winnende combinaties te maken met een wild symbool op het Hot 27 slot, heb je eigenlijk helemaal geen bonusspel meer nodig.

Een bonusspel is niet aanwezig op het Hot 27 slot, waardoor je in de paytable ook geen scatter symbolen zal vinden. Dit zijn normaal gesproken op een gokkast van bijvoorbeeld Amatic de symbolen die je nodig hebt om de bonus te bereiken, waardoor hier in dit geval geen sprake van is. In principe bestaat de bonus uit de verdubbeling van de winst op het moment dat je 9 van dezelfde symbolen draait. Zorg ervoor dat je eerst een freeplay spel speelt om de Hot 27 gokkast goed onder de knie te krijgen, of ga direct met eigen geld aan de slag om de winsten bij te kunnen schrijven op je rekening.

Winlijnen op de rollen

Het is daarnaast de moeite waard om in het informatiescherm met de paytable van de Hot 27 gokkast nog even door te klikken naar het tweede tabblad. Je vindt daar meer informatie over de winlijnen van het spel. Je kunt er op die manier zelf achterkomen dat je met haast iedere combinatie van winnende symbolen op de rollen kunt winnen. Het gaat om de bekende horizontale lijnen, maar ook lijnen die (weliswaar schuin) van boven naar beneden lopen. Wat dat betreft is de kans op een winst eigenlijk iedere ronde behoorlijk groot.

Ben je benieuwd hoe vaak je erin slaagt om op het Hot 27 slot een winst te maken? Zorg dan voor een oefenspel waarvoor je zelf nog geen storting hoeft te doen. Je kunt op die manier heel eenvoudig nagaan wat de spellen je op zullen leveren en hoe je ervoor zorgt dat je hier een mooi bedrag mee kunt verdienen. Uiteraard kun je vervolgens zelf een storting doen, om ervoor te zorgen dat je de winsten op je rekening kunt laten bijschrijven. Probeer daarnaast ook eens een van de andere Amatic slots uit, zodat je wat afwisseling kunt aanbrengen ten opzichte van het Hot 27 slot.